Pentru obiectivitatea informari bloggerilor gr-net.ro trebuie sa imi pun cenusa in cap si sa admit o erata comisa de subsemnatul pe surse. Velican Virginia a sustinut examen pentru postul de la Giurgiu unde a avut o concurenta de unul pe loc si unde domnia sa a promovat examenul , dupa numele sau tragandu-se linia sub care se scrie numele celor picati.

Numai ca, odata stabila pe postul de Director al Finantelor Publice Giurgiu doamna Virginia Velican a inceput, se pare, sa isi largeasca aria de atributii, si, cum semneaza doi poli pentru o localitate, pune repede mana pe telefon si il suna pe primar:

-Auzi draga, sa stii ca presedintele nostru iubit , Marin Anton, a facut eforturi mari sa iti aloce acesti doi poli care oricum ti se cuveneau! Nu ca sunt alegeri la anul dar  e normal sa ne avem bine si sa ne ajutam reciproc nu ?

Ei bine, nu vreau sa spun ca asa ceva se poate interpreta ca politica facuta de un functionar public, dar, ma gandesc, oare pentru cumul de activitati se cumuleaza si salariul ? Pentru ca doamna Velican din salariu sau nu scoate nici carburantul pentru luxoasa masina pe care o conduce. Sa semneze doamna Velican statul de plata si in dreptul functiei de centralista? Sau poate ca face de-o ciorba comform a ceea ce reiese din documentele pe care le avem in xerocopie si pe care le pastram pentru momentul potrivit?

7 COMENTARII

 1. As vrea sa zic citeva vorbe:VV a luat examenul fiindca MM a murit,nu avea sansa in fata astuia.Daca aveti impresia ca Vv conduce finantele giurgiuvene,sunteti naivi,in materie de resurse umane,am zis umane nu financiare fiindca asta se subintelege,conduce madam Magureanu carmen.Cum se sc invirte roata…mai ieri conducea Dumitru si amanta sa Bigica,apoi familia Ceadir,apoi MM si acum vevica sau magureanca.O persoana tace si le face,tare prin sot,tare prin cap,Mirica.Nu am pomenit familia Iordanescu,pe partea de afp giurgiu.Doamne ce serparaie in finantele giurgiuvene,de cum intri in cladire,esti muscat.Cum se va sparge cloaca?Simplu,prin restructurari si prin regionalizare,odata facuta regiunea cu sediul la ploiesti,finantele giurgiuvene vor deveni o simpla agentie cu cel mult 50 salariati din peste 400 acum,prevad ca sediul va fi inchiriat fiindca nu -si va mai avea rostul o asa hardughie,exemplul sta alaturi,casa alba a fost a bn,inchiriata la banca agricola,la of.comertului,acum sediu prefectura si cons.jud. Roata se invirte,apa curge,viata merge inainte…

 2. Si ca sa spulber orice confuzie,la anu’va cistiga tot pedelicul,uslasii in frunte cu cei doi comici vestiti ai ecranului,poanta si porumbacu,avind la manevrarea sforilor pe tatuca ilici,pe bombo si pe felix,sunt penibili.sa nu ziceti ca nu am zis…ca se va cistiga prin fraude masiva,prin mare mita electorala…astea sunt axiome.

 3. apropo de masina:
  cred ca pana acum dgfp-ul deconta carburantul pentru vv pentru ca asa se procedeaza la detasati.
  intrebarea mea: de acum incolo mai deconteaza? pentru ca nu mai este detasata. este titular.

 4. nu mai scrieti pe aici sa nu patiti ce-a patit colegul vostru ce a fost dat afara la ultima restructurare..
  aveti grija ca asta sta cu SRI-ul pe voi

 5. draga goe,nu vad de ce bagi sri-ul in discutie.un fapt cert,in romanica aparatul bugetar e supradimensionat,ca iti place sau nu sa recunosti.adica putinii activi tin in spinare o armata de bugetari,toate partidele fiind vinovate de supradimensionarea aparatului bugetar.daca esti bastept,mergi tata la o multinationala,la particulari,nu la bugetari unde grosul angajatilor sunt prosti cu diploma si master la spiru haret,invatamint la distanta,bleah!mos bondrea si o gasca de isteti le-au luat banii prostilor care au vrut diploma de absolvire invatamint superior.ma poti contrazice la ce zic?si ca sa te linistesc,sunt bugetar iesit la pensie,o frecam la serviciu pe multi bani…ca mine sunt destui inca in activitate,asta nu ma impiedica sa vad realitatea,prea multi bugetari fata de activi,trist dar adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.