Zambestirea de luni!

Întâmplare inedită în comuna giurgiuveana Clejani. Un ţigan din localitate, cunoscut pentru gesturile lui extravagante, a  ţinut neapărat să-şi boteze copilul Marius, astazi, in ziua de Sfanta Maria. Pe consătenii lui i-a amuzat întâmplarea şi spun că n-au mai pomenit aşa ceva. Pentru mulţi, e prima oară când aud de un ţigan pe care să-l cheme Marius.

Iată ce a declarat Exponatu, unchiul dinspre mamă al băieţelului: “Păi, dom’le, ăsta nici nu-i nume de rom, e nume de cal. Şi-a bătut joc de copil.”

Nici Expertiza, mama lui Marius,  nu a fost de acord cu numele, însă nu a avut cu cine să se înţeleagă. Bărbatul ei a lovit-o brutal la nivelul feţei de fiecare dată când a avut ceva de comentat. Deşi a încercat să-i sugereze subtil variante precum Termopan, Lamborghini şi Leptop, bărbatul nici n-a vrut să audă şi a ţinut-o pe a lui: Ori Marius, ori Marian.

Carusel Potârcă, tatăl copilului, şi-a justificat încăpăţânarea în felul următor: Nu vrea  ca fiul lui  să ajungă o persoană fadă, care nu iese în evidenţă prin nimic. “E mai bine să râdă lumea de el decât să nu-l bage în seamă”, a precizat Carusel.

6 COMENTARII

 1. lila 502, foarte buna observatia ta… ai o ascutime intelectuala iesita din comun, dar in partea negativa a scalei.
  p.s. lila 502 este ruda cu „Levi’s 501”?

 2. lilia502 nu intelege nici macar o gluma, o zambestire:)…dar are ceva de criticat, atata rautate gratuita, intoleranta, a fi mereu impotriva,asta da e specific unei generatii.
  In baza carei legi sa fie dati afara instantaneu? Care e abaterea? Oricum era doar o gluma buna… pacat ca unii nu au simtul umorului, de altfel un atribut al inteligentei

 3. BAI DAR NUMAI DE STEAUA VB DE DIMINEATA PAMNA SEARA ALTE CLUBURI NU MAI EXISTA IN TARA ASTA HAIDE POLI TIMISOARA NORMAL CA ASTIA V AU INVATAT FOTBAL SI IERI SI AZI SI MAINE HAI POLI JOS CU MITICII DIN FOTBAL HAI POLI VENIM IAR IN A SA V O TRAGEM MITICILOR TOT BANATU I FRUNCEA

 4. Doamnee, mare ti-e gradina si mai toti sar gardul desi poarta sta larg deschisa.

  Semneaza:

  Alacareiibagainmamalorpetotiprostii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.