Pentru ca la scoala de tehnicieni veterinari nu se faceau cursuri P.C., nea Tavi Dascalu nu a descoperit de unde se deschide oblonul ca sa intre in calculator si de acolo sa lupte cu fortele raului care ii bantuie existenta zbucuimata.

Ori poate sub aspectul de batranel pistolar se ascunde faptul ca tov Dascalu ca si ceilalti consilieri de la PDL a refuzat sa voteze pentru un ajutor pe care Consiliul Judetean Giurgiu il ofera liceului Ion Majorescu ?

Cert este faptul ca la inceputul sedintei Consiliului Judetean de Vineri 12 August consilierul Octavian Dascalu s-a plans de faptul ca nu a reusit sa intre in calculator unde sa se documenteze cu privire la ordinea de zi a sedintei ….

Fara sa treaca neobservata acesta remarca, la finalul sedintei, consilierul judetean Ion Gaghii , in spirit de solidaritate a solicitat conducerii CJG un nou set de calculatoare pentru consilierii judeteni, numai ca de data aceasta sa fie suficent de mari incat sa poata intra si Dascalu in ele iar astfel sa nu mai aiba o problema cu ordinea de zi 🙂

3 COMENTARII

  1. Lasa-l ca e racit pentru ca dormit cu fereastra deschisa pe google la PC. Si mai ia si antibiotice pentru ca a luat un virus nasol de pe net!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.