8 COMENTARII

  1. Doamna psiholog L.C. fosta S.,recunoasteti ca giurgiu-net.ro lupta cu adevarat cu puterea portocalie si ca ati comis o greseala acuzandu-ma-ne de non combat?

  2. Ce frica aveti de dl M Anton ca va baga in beton.De la un timp incoace gura nu va tace si de il superi pe Anton ati toarna in ea beton.Dl Marin Anton sa nascut si a crescut in com Gradinari jud Ilfov la 20 de minute de capitala ca multe localitati din nordul judetului GR.Dl presedinte nu pleaca oricat de mult va doriti voi.Impreuna vom castiga toate alegerile ptr ca meritam am salvat tara de la faliment,am oprit risipa banului public,modernizam Romania si poporul va aprecia ce am facut .

  3. GPS, fa un efort de inteligenta si mai spune odata, in ce judet este localitatea Gradinari ?
    Ma durule, nu cumva tu ai scris plinatul ala >?

  4. Este doar o greseala de tipar! si pana la urma ce conteaza greseala ? oricum a fost foarte tare ! bravoo pdl ! mai vrem !!

  5. cred ca si dumneavoasta ar trebui sa va revizuiti articolele inainte de a le publica, greselile domnesc in articolele dumneavoastra…cred ca asa ati facut si dumneavoastra cunostina cu „politia lingvistica”. pe viitor mai dati un review post.urilor ca altfel o sa aveti iar de a face cu politia lingvistica. chiar nu aveti ce face, serios, decat sa va legati de o greseala de tipar, care vad ca si dumneavoastra va da batai de cap?…

  6. Fratilor ! este o prostie sa faceti atata scandal pt ca s-a gresit la tiparire ! este o greseala nu un capat de tara ! plus ca a fost foarte tare si asta conteaza ! 😛

  7. ,, Cea mai hot ptrecere,, invata sa scrii romaneste corect si pe urma poti corecta greselile altora! Mentionez ca textul de mai sus care este marcat prin ghilimele este extras din articolul in care faci pe desteptul, scuze am omis sa pun ghilimele de rigoare la cuvantul destept. Apropo tu ai luat bacul?…. ca nu prea stii sa scrii corect, iar in ce priveste exprimarea lasa de dorit , pentru un jurnalist(?).

Comments are closed.