E pe bune ! Nu maine sau intr-o saptamana dar, ce nu a reusit Mihai Dobre si cu Magureanu si-a facut Anton singur suparand foarte tare zeii si mai ales zeitele din preajma lui Zeus unde s-a hotarat clar: Cu proxima ocazie Anton PA ! Pe de alta parte promisiunile neonorate fata de primarii PDL din judetul Giurgiu duc la pierderea sprijinului si de jos in sus dupa ce a fost pierdut deja sprijinul de sus al domnului Anton Marin.

Voi aduce mai multe argumente in acest sens dar, de dragul audientei nu le voi prezenta pe toate odata ci pe rand pentru a le putea discuta, comenta, iar impreuna cu dumneavoastra sa tragem cele mai corecte concluzii posibile.

Primarii PDL din judetul Giurgiu taiati, se pare, de la fonduri din Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii.

Primul semnal concret a fost dat, se pare, odata cu taierea finantarilor P.N.D.I .pe care primarii PDL le asteptau cu sufletul la gura in aceste zile si care, din cate am aflat, nu vor mai aparea niciodata. Si nici explicatii. Singurul motiv pare a fi Marin Anton. Iar cum programul P.N.D.I. este administrat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, e limpede de unde incepe furtuna in PDL Giurgiu.

Asta creeaza o puternica stare de neliniste intre primarii PDL , oameni politici care au invatat deja drumul catre Bucuresti unde nu primesc un raspuns concret dar, li se sugereaza ca Anton nu mai poate convinge pe nimeni acolo sus pentru atragerea de fonduri in judetul Giurgiu.

Anton va fi inlocuit de un parlamentar de la Bucuresti.

Cu toate ca Marin Anton pierde sustinerea de la Bucuresti, niciunul din contestarii sai nu ii va lua locul. Nici Cezar Magureanu, nici Bogdan Cantaragiu nici Valentin Iliescu ci o alta persoana din cercul adevaratilor lideri ai PDL se pregateste sa preia fraiele in judetul Giurgiu, iar, in perioada imediat urmatoare va incepe discret o serie de vizite in judetul Giurgiu.

Vom continua in postarile viitoare!

9 COMENTARII

  1. anton al ani zace nesimtirea in el dute ma cuchelie la bucuresti ca iai bagat in draci pe astia la giurgiu numai pacate tiai facut cu ei pacatosu dreacu ial si pe dinu ca ori cum sila pus pe adrian in cap ca ia strigat ca afurat alegerile interne de la psd ds anul trecut

  2. anton al ani zace nesimtirea in el dute ma chelie la bucuresti ca iai bagat in draci pe astia la giurgiu numai pacate tiai facut cu ei pacatosu dreacu ial si pe dinu ca ori cum sila pus pe adrian in cap ca ia strigat ca afurat alegerile interne de la psd anul trecut

  3. va e frica in draci de nea anton bravo lui e destept si ce promite rezolva pesedeilor mai stati la cutie p.c.r.e i.

  4. si de vreo cativa ani tot guverneza pdl si unii tot la psd si pns se gandesc , ce OBSEDATI DOMNE :))

  5. si de vreo cativa ani tot guverneza pdl si unii tot la psd si pnl se gandesc , ce OBSEDATI DOMNE :))

  6. De ce va e frica de dl M Anton?Va spun eu:1 e mai destept decat toata adunatura strutocamilista usl.2 e jmecher omu si e de actiune.3 ce promite face are cuvant si onoare.4 a intrat in politica cu bani si are mai multi decat voi toti la un loc.Si ptr dl Ion as vrea sa ai amintesc ca la orice constructie baza este infrastructuta[temelia]degeaba incearca PDL sa indrepte ce a distrus I Iliescu cu baroni pdsr si jaful pnl-psd e f greu sa indrepti ce au stricat demolatorii tari.PS De ce nu vor sa modifice constitutia?De ce nu vor sa confiste averile dobandite ilicit?Daca le pasa de noi cei multi si saraci de ce nu trec la fapte?Singurul OM care ai pasa de popor si de viitorul ROMANIEI moderne este dl presedinte T Basescu si PDL care si-a sacrificat imaginea prin masurile de austeritate dar a salvat tara de la faliment ,acestia sunt adevaratii patrioti ampreuna cu noi poporul .

  7. Marin Anton… E din Giurgiu ? Daca nu ce interese are el in judet ? Poate explica cineva de ce PDL-ul nu are un presedinte din judet ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.