Andra Corina Carlovici (16 ani), elevă la Liceul „Ion Maiorescu” din Giurgiu, s-a pregătit cinci luni pentru concertul de duminică.

Ea şi-a cumpărat un bilet pentru care a plătit 300 de lei,  în zona Golden Circle, dar şi un tricolor. „Încă din luna februarie m-am pregătit. Cred că gestul cu steagul a fost în asentimentul tuturor. Am folosit 10 markere pentru a scrie numele Bon Jovi pe steag”, a declarat ea pentru „Adevărul”.

Andra a avut noroc la concertul americanilor. <<Când aşteptam la porţi să intrăm, am primit o brăţară argintie. Nu ştiam că este pentru Diamond Circle şi câteva persoane ne-au spus: „Aveţi brăţară pentru Diamond, ce căutaţi în Golden? Aşa am ajuns mai aproape de scenă”>>, povesteşte tânăra fericită.

Părinţii au lăsat-o cu greu să meargă la concert şi nu a avut o gaşcă. „Am fost singură la concert, dar a fost perfect”, a spus tânăra.

„Mi-a sărit inima din piept”, spune Andra despre momentul cel mai aplaudat al concertului, când Jon Bon Jovi şi-a pus pe umeri steagul României. „Nu l-am putut recupera pentru că l-a dat altei persoane, dar a fost de-ajuns că l-a luat”, a spus emoţionată Andra.

Andra a descoperit muzica celor de la Bon Jovi din 2008 şi de atunci ascultă toate piesele. „Cel mai mult îmi plac It’s My Life şi You Give Love a Bad Name”, adaugă ea.

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Povestea_pustoaicei_care_i-a_dat_tricolorul_lui_Jon_Bon_Jovi-_-Mi-a_sarit_inima_din_piept_0_515948844.html

1 COMENTARIU

  1. bravo ei!
    am fost acolo, nu puteam lipsi, doar ii astept de 20 de ani!
    minunat show, 50.000 de oameni cantand si reactionand la unison…
    intrati pe pagina lui jon de facebook si vedeti si impresiile lui despre concert si despre Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.