Discursul presedintelui Traian Basescu de luni, din Parlament, nu a fost sabotat doar de Opozitie, ci si de unii parlamentari ai Puterii, care fie au adormit, fie au cascat a plictiseala.

Printre cei care nu s-au aratat interesati de ce are de comunicat seful statului s-a numarat liderulUNPR, Marian Sarbu, dar si altii.

Presedintele Traian Basescu a vorbint despre proiectul de revizuire a Constitutiei pe care il promoveaza la initiativa Guvernului. Seful statului le-a cerut parlamentarilor sa se gandeasca pe parcursul vacantei de vara la proiectul de reorganizare administrativ a tarii, pe care nu il considera abandonat in ciuda dezacordurilor din coalitia de guvernare.

Ca in povestea cu „Croitorasul cel viteaza”, discursul lui Traian Basescu a „adormit patru dintr-o lovitura”. Un lider uneperist, Marian Sarbu, dar si alti „locotenti”, tot din tabara UNPR, Vasile Soporan, Luminita Iordache si Constantin Mazilu.

Partea din dreapta a Camerei Deputatilor a fost goala, parlamentarii Opozitiei preferand sa sustina propria conferinta de presa, decat sa asculte ce are de spus Traian Basescu. Liderii USL au declarat ca nu sunt dispusi sa participe la discursul presedintelui Traian Basescu de luni, iarVictor Ponta a anuntat trei conditii pentru ca acest lucru sa se intample. Iar aceste conditii nu li s-au indeplinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.