Dan Păsat   Mafia Constructiilor deputat PDL de Giurgiu

Locotenent al Mafiei PDL GiurgiuDeputatul Dan Păsat a fost trimis în judecată de DNA pentru trei infracţiuni de şantaj şi pentru şapte operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia pe care o persoană o îndeplineşte în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau bunuri.

Potrivit DNA, în perioada octombrie-noiembrie 2009, Dan Păsat, sprijinit de Constantin Marin, i-a ameninţat verbal şi fizic, în mai multe rânduri, iar la data de 29 octombrie 2009, a exercitat acte de violenţă asupra unui număr de doi reprezentanţi ai firmei SC AGRO CLAS SRL Teleorman – ameninţări ce vizau integritatea fizică a părţilor vătămate sau a membrilor familiilor acestora – pentru a-i determina să semneze un contract de cesiune integrală a lucrărilor de aducţiune a apei din comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu.

Păsat are 5 contracte încheiate în 2008 şi 2009 prin firma Prod Invest SRL cu Primăriile Bucşani, Valea Dragului, Vărăşti şi Bulbucata din judeţul Giurgiu în valoare de 7.575.131 lei. Continuarea pe: http://www.mafiilepdl.ro/dan-pasat/

Mai multe surse: Puterea.roJurnalulNational.roRealitatea.net

3 COMENTARII

  1. P.S.

    Nu de alta, dar voi astia de pupati PSD-ul in toate orificiile si voi membrii PSD, ne aburiti in fata cu rahaturi si aratati cu degetul catre partea opusa de parca voi sunteti o virgina in rochie alba.
    Ce dracu’… vrajeala de zile mari…ma mir ca nu ziceti ca o sa coborati ca Iisus din Slava si o sa ne scoateti la lumina…
    Se spune ca politica e o curva.Asta pentru ca cei care o practica au caracterul unei curve…

  2. Curve toti politicienii,toti promit ca vor face cate ceva pt noi , singurul lucru pe care l-ar putea face pt noi ar fi sa faca infract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.