Adevarate comandouri sunt pregatite, se pare, de Directia de Finante Giurgiu cu scopul de a da buzna peste societatile comerciale din judetul Giurgiu si a le pune sechestru pe toate bunurile detinute in baza datoriilor pe care acestea le au catre stat.

Directorul numit de PDL pe aceasta functie, doamna Virginia Velican este hotarata sa taie in carne vie pentru a atrage cat mai multi bani la bugetul de stat iar pentru asta, de luni, trimite echipe in tot judetul Giurgiu atat in orase, Giurgiu, Bolintin Vale si Mihailesti cat si catre societati din mediul rural.

Disperarea PDL de a obtine cat mai multi bani catre bugetul pe care apoi discretionar il gestioneaza este fara limite in aceste zile.

Nu stim unde ajung acesti bani pentru ca in nivelul zilnic de trai cetatenii judetului simt o depreciere continua.

1 COMENTARIU

  1. Ca sa tai in carne vie inseamna sa lovesti si in PDL chiar credeti asa ceva? Judetul Giurgiu este unul din cele mai slabe din toate punctele de vedere. Nu ai de unde sa aducui bani atita timp cit numarul agentilor economici de ori ce categorie scad numeric iar pe de alta parte fac tot ce pot ca sa nu plateasca. Cauza acestei situatii este legata de politica dusa de incompetenti, de faptul ca suntem legati de FMI, de faptul ca am fost FURATI la vot, de faptul ca nu avem nici o reactie, ca nu suntem uniti, ca suntem lasi si fricosi.
    BANIISE DUC CATRE PDL. Cum credeti ca pot sta asa adunati la guvernare si nu numai. Vezi pozitia celor din UDMR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.