4 COMENTARII

  1. Daca dl Iliescu Ion ne spune cine au fost asazisi teroristi in 1989 si daca ne spune cum au fost adusi minerii in Bucuresti si cati morti si raniti are pe constiinta merita sa venim si sa ceara iertare romanilor ,macar atat meritam daca justitia nu a putut sau nu vrut.Pacat de cei care nu mai sunt,sa le fie tarana usoara ca in pace nu se pot odihni atata timp cat dreptate nu sa facut.

  2. Unde e teatrul Valah in Giurgiu? ca parca ii schimbara numele.De ce lanseaza asta cartea la Giurgiu? A aflat cumva ca la giurgiu nu se gaseste HARTIE IGIENICA?

  3. Foarte important acest fapt, ca Ion Iliescu, mai draga, va repune pe harta Romaniei, fiindca nu prea vin oameni de talia lui in acest oras. Asa ca, aveti grija cand respirati, sa nu va muscati limba! S-ar putea sa va otraviti.

  4. Catre Douajdeleghesubzari
    Cu ce te-ai ocupat inainte de 89, nu cumva erai mancator de r…… catov Iliescu. Poate aflam ce nu s-a aflat pana acum DE CE AU MURIT COPII AIA NEVINOVATI IN „REVOLUTIE”, UNDE ESTE AVEREA TARII, care s-a evaporat imediat dupa, cine a permis vanzarile pe nimic si spaga a avutiei nationale, cine a permis impartirea terenurilor pe baza unei legi 18, lege fara orizont care in loc sa clarifice lucruri a pus la dispozitia unora mii de ha, poate ne spune tov Iliescu cine sunt cei mai mari profitori ai acestei actiuni
    In rest numai de bine…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.