Sub deviza, „Mircea fa-te ca muncesti”  Mircea Cezar Magureanu a gasit un proiect de lege calibrat pe necesitatile cetatenilor din colegiul unde a fost ales, proiect care nu ii apartine dar la care a contribuit trudind cu o semnatura prin care dl Cezar Magureanu declara ca vrea buline. Si nu orice fel de buline ci unele colorate !!!!

Interesant este ca PDL-ul se pregateste sa isi schimbe culoarea sub care va lupta in alegerile ce urmeaza din portocaliu in verde.

Dincolo de acest aspect stie cineva ce a facut efectiv dl Magureanu special pentru cetatenii din colegiul care ii apartine?

Pana cand primim si un raspuns va prezint activitatea parlamentara a domniei sale din ultima perioada, activitate pe care o si promoveaza pe undeva pe net pe o platforma pe care nu o citeste nimeni:

“proiectul iniţiat de senatorul Dumitru Staicu prevede etichetarea alimentelor cu trei tipuri de buline: verde – pentru produsele sănătoase, portocalie – pentru produsele care trebuie consumate cu moderaţie, şi roşie – pentru produsele alimentare care conţin substanţe sau aditivi alimentari care pot avea efecte dăunătoare asupra sănătăţii”.

Stiam eu ca tot ce e rosu e nociv 🙂 dar sa facem si lege in acest sens parca e prea mult  🙂

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.