Organizaţia PD-L Sector 1 a anunţat că-şi menţine decizia de a-l demite din funcţia de preşedinte al organizaţiei pe deputatul Bogdan Cantaragiu, dezminţind informaţiile apărute în mass-media potrivit cărora cei 27 de delegaţi la Convenţia Naţională a PDL vor sprijini moţiunea candidatului Vasile Blaga, în condiţiile în care majoritatea delegaţilor şi-au exprimat public opţiunea pentru moţiunea lui Emil Boc.

Potrivit unei decizii anterioare a BPN al PDL, analiza activităţii organizaţiilor teritoriale ale partidului, inclusiv a PDL sector 1, a fost programată pentru o dată ulterioară Convenţiei Naţionale din 14-15 mai.

PDL sector 1 precizează înr-un comunicat de presă remis AGERPRES că opţiunea pentru Blaga este a liderului organizaţiei Bogdan Cantaragiu şi că la Convenţie fiecare delegat este liber să voteze aşa cum doreşte.

Opţiunea pentru Vasile Blaga este a liderului organizaţiei, deputatul Bogdan Cantaragiu, şi a fost exprimată în nume propriu. Votul fiecărui delegat participant la Convenţie este secret şi toţi sunt liberi să voteze pentru candidatul care i-a convins.

Pe de altă parte, se menţionează în comunicat, ca majoritatea delegaţilor democrat-liberali de la sector 1 şi-au exprimat public o opţiune similară cu aceea a PD-L Bucureşti şi anume aceea de sprijinire a moţiunii condusă de Emil Boc.

Opţiunea exprimată public în mai multe rânduri a majorităţii covârşitoare a delegaţilor este identică cu aceea a PDL Bucureşti, şi anume sprijinul acordat moţiunii candidatului Emil Boc.

La final se arată că PDL sector 1 îşi menţine decizia de a-l demite pe Bogdan Cantargiu din funcţia de preşedinte:

Organizaţia PDL sector 1 îşi menţine decizia de a-l demite pe Bogdan Cantaragiu din funcţia de preşedinte pentru declaraţii şi acţiuni în nume propriu, neconforme cu deciziile votate în Biroul Permanent de Sector.

Anterior, într-un alt comunicat de presă al PDL sector 1, din 22 martie, semnat de secretarul general al organizaţiei, Cristian Ţugurel, se arata că BP al PDL sector 1 va analiza situaţia lui Bogdan Cantaragiu în data de 18 mai după Convenţia Naţională.

Biroul Permanent al Organizaţiei Sectorului 1 a luat act de decizia Biroului Permanent Naţional şi a amânat analiza activităţii politice şi a situaţiei deputatului Bogdan Cantaragiu, pentru ziua de 18 mai, dată ulterioară Convenţiei Naţionale a PDL, se preciza în comunicatul semnat de Cristian Ţugurel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.