Comform http://episcopiagiurgiului.ro,Duminică, în ziua slăvitului praznic al Intrării Domnului în Ierusalim în mun. Giurgiu, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, se va organiza deja tradiţionala „Procesiune de Florii”. Evenimentul va debuta cu săvârşirea Acatistului Intrării Domnului în Ierusalim şi a slujbei de sfinţire a stâlpărilor la Schitul Sf. Ierarh Nicolae.

După săvârşirea slujbei de sfinţire a stâlpărilor, începând cu ora 9.00, se va pleca în procesiune pe traseul Schitul Sfântul Nicolae, Biserica Sf. M. Mc. Gheorghe, Biserica Buna-Vestire, şi Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” şi „Sf. M. Mc. Gheorghe”din Giurgiu.

Credincioşii care vor dori să participe vor fi însoţiţi de un ales sobor de preoţi şi diaconi în fruntea căruia se va afla Preasfinţitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului.

1 COMENTARIU

  1. vrajeli,vrajeli…cu cit suntem mai pacatosi cu atit mai mult mimam credinta.de florii a intrat mantuitorul in ierusalim,azi a intrat imparatul in…insotit de o pleiada de popi care mai decare mai securisto-pacatosi.preotia a ajuns o meserie ca oricare alta,ma refer la cele bine remunerate,nu are nici in clin nici in mineca cu credinta.am inlocuit manifestarile grandioase de pe vremea lui ceasca,facute in numele credintei in comunism,le inlocuim cu altele facute in numele credintei in dumnezeu,cica…vrajeli,vrajeli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.