Asa cum v-am anuntat presedintele PDL, Emil Boc, a ajuns astazi la Giurgiu la ora 17 pentru sedinta stabilita in incinta Ateneului Balanescu. Delegatia PDL entuziasmata de vizita presedintelui sau astepta in fata ateneului iar protestatarii in numare de peste o suta de persoane, asteptau ordonati vis-a vis de ateneu, flancati de fortele de ordine care incercau cu argumente solide sa imprastie oamenii stransi la sosirea premierului Boc.

Pentru ca numarul protestatarilor era mult mai mare decat numarul membrilor de partid, Emil Boc, imediat cum a coborat din masina s-a grabit sa mearga fix in mijlocul cetatenilor aflati pe trotuarul de vis-a vis de ateneu spre disperarea presedintelui PDL Giurgiu Marin Anton care striga din rasputeri de pe scarile ateneului : -Domnu Presedinte ! Nu acolo domnu Presedinte, veniti aici !

A urmat un scurt schimb de replici cu protestatarii in care Emil Boc a avut un singur raspuns:  -Sunteti membrii de partid? Din ce partid faceti parte? Apoi grabit, constient de situatie, Emil Boc a traversat strada catre membrii de partid PDL care s-au grabit sa dispara impreuna cu premierul Boc in incinta Ateneului Nicolae Balanescu pe fondul huiduielilor cetatenilor nemultiti de reaua guvernare a domnului Boc si a Partidului Democrat Liberal.

7 COMENTARII

  1. Totusi a scapat ieftin domnu’ BOC! Probabil credea ca in Giurgiu se aud numai cainii urland! Bravo giurgiuvenilor!

  2. no bagati in seama pe lilia ca e o parasuta portocalie,dar’ar DUmnezeu toata saracia la usa ei,sa vedem atunci ce mai zice,ordinara asta

  3. Azi noi oamenii modesti suportam nesimtirea politicienilor si dorinta lor de imbogatire am fost manipulati ,am crezut in ei si nea folosit .Si au nesimtirea sa o faca si acum.De ce faceti promisiuni cand stiti f bine situatia economica in care ne aflam?De unde sa dea Ponta si Crin ca daca ar fi ar da si Boc sa nu mai injure nimeni .Acum mancam ce am votat in cei 15 ani de guvernare securistonomenclaturista .Trezitiva frati ROMANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.