Exact cum ma auziti, Nea Lucica are din cate se pare una oficiala cu acte pe care o afiseaza si de care vrea sa stie lumea si una, intr-o relatie discreta, in soapte cu care isi face treba atunci cand are nevoie, si careia ii da satisfactie de cate ori isi doreste si exprima pretentii in acest sens.

Stiti la cine ma refer, la alinate. O alianta cu acte si una cu soapte. Cu acte nea Luci este in USL cu PSD-ul dar in soapte mai misca o miuta cu Anton pe cazuri punctuale pe la cate o comuna unde este cazul.

Din cate am aflat, surse din biroul judetean PNL ne-a suflat o vorba ca nea Luci ar fi spus in sedinta ca mai poate apela inca la nea Anton pentru a-si putea  alege un viceprimar la Bulbucata iar in schimb sa il ajute pe tov Anton la Vanatori unde ii crapa buza dupa cateva voturi sa faca o majoritate unde sa isi numeasca si domnia sa un om.

Sa fie asa, sa nu fie, sau la noi este vorba celebra a romanului: Las-o ma ca merge asa !

3 COMENTARII

  1. la Bulbucata d-nul Anton are o viceprimarita cu care va castiga alegerile pentru ca are o organizatie foarte puternica acolo, la fel ca si la Iepuresti.D-nule senator Mustatea si d-nule procuror Neagoe luati-va adio de la aceste localitati unde oamenii nu va doresc pentru ca stiu ce ati facut.

  2. am si eu un foc in giurgiu da domnul lucian anl-uri numai la bogatani de ce dreacu le mai face…………oare a distrus orasul asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.