Îmi pun şi eu o mică întrebare… Nu spun că e aşa, dar remarc nişte mici coincidenţe ciudate. Preşedintele Traian Băsescu ne predica în ultimele zile despre sindicaliştii corupţi. Hm…Reţinerea lui Marius Petcu de către procurorii DNA în flagrantpentru luare de mită de 40.000 EUROarată că aşa ar fi. Dacă arunci un ochi pe declaraţiile de avere aşe şefilor de sindicate pare că îţi vine să îi dai dreptate… şi chiar îi dau.

Există însă o problemă. CNSLR Fraţia a căruipreşedinte este Marius Petcu e singura centrală sindicală care a încheiat un acord cu Puterea (în special cu UNPR) la Codul Muncii.

Să fie petarda asta cu Marius Petcu la ceas de seară o strategie să lase în umbră scandalul cu Mircea Băsescu şi Bercea Mondial a cărui caz a fost mutat ciudatde la Olt la Craiova. La Craiova unde mai toate dosarele grele sunt „rezolvate” bine :)))

Asta nu înseamnă că dacă Marius Petcu a luat şpaga să nu fie pedepsit. Să fie şi încă exemplar spune pesurse.com

4 COMENTARII

  1. TREBUIE SA FII TAMPIT, ANALFABET SI PROST SA CREZI CA UN OM CAT DE CAT AVIZAT ,IN POZITIA DE FRATE AL PRESEDINTELUI AR PUTEA LUA MITA DE LA BERCEA CHIAR DACA I-A BOTEZAT UN COPIL.
    VA PLACE SA MANCATI KKKAT CU AMBELE MAINI SI CU POLONICUL.
    TOTI LIDERII DE SINDICAT SUNT NISTE SNAPANI,ESCROCI SI MIZERABILI CARE ISI FAC DOAR INTERESELE PROPRII

  2. @lila502, oamenii care iau spaga sunt multi, in toate mediile sociale, dar mai ales cele din varful piramidei. Iti dau dreptate in ceea ce priveste liderii sindicali. Daca acestia nu erau manjiti, cu stirea si acordul puterii, erau pana acum multe revolte adevarate in tara si doua-trei guverne schimbate. Se mai intampla cateodata ca unul sa creada ca i se cuvine, uitand cine este stapanul lui de fapt si de aceea mai are loc cate o arestare. Totodata este si o atentionare pentru ceilalti sa-si vada de treaba lor si sa nu creada ca ei sunt stapanii.

  3. Daca e prins cand ia spaga ,daca se face publica imensa avere dobandita ilicit iar unii dintre noi inca se mai gandesc la anumite scenarii numai din ura ptr dl Basescu ,ne meritam soarta ,sincer a-mi este mila de voi si pacat de acest minunat popor care sufera iar o mana de escroci au confiscat revolutia si averea poporului .Doamne ocrotestei pe ROMANI.

  4. si lui petcu si lui severin li sa inscenat totul de catre mafioti ei nu au nici o vina ca au luat de vina sunt cei care au dat sa compromita asa oameni cinstiti mai lipsea nastase mazare hrebenciuc c voicu niculescu ag marean v si ff multe fete mari.tradatorilor de neam si tara.blestemati sa fiti ptr tot raul facut ROMANIEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.