Prin targ televiziunea Muntenia este considerata deja vanduta de deputatul Boiangiu unui om de afaceri giurgiuvean. In fapt nu iese fum de unde nu este foc. Niste discutii au fost si la nivelul conducerii despre o tranzactie iar printre lucratorii din presa giurgiuveana circula mai multe zvonuri despre persoana care va fi numita sa se ocupe de performanta televiziunii Muntenia TV.

Unul din gazetarii giurgiuveni care asteapta cu nerabdare sa fie numit pe post este actualul  director al ziarului Jurnal Giurgiuvean, Florian Tincu. Domnul Tincu are o oarecare experienta in televiziunea Muntenia, domnia sa avand de mai multe ori emisiuni in televiziunea aceasta chiar daca nu toata lumea a putut aprecia continutul acestora.

O alta persoana despre care se zvoneste ca ar ocupa aceasta functie este realizatorul de emisiuni TV si gazetar giurgiuvean Sorin Berbeniciuc. Se pare ca domnul Berbeniciuc este chiar preferat pentru aceasta functie avand in vedere experienta pe care acesta o are in conducerea unei televiziuni .

Pana cand vom avea si certitudini in acest sens pastram informatia la nivelul de zvon dar urmarim cu atentie evolutia evenimentelor.

8 COMENTARII

  1. ce experienta dle au lingaii astia doi ziaristi a m a t o r i de 2 bani doi oportunisti mai ales securistul flocea tinctura e doar un zvon daca o vinde cuiva atunci acela va fi de la pdl habar n aveti si putin ne intereseaza de tembeliziunile voastre din gr oras de rahat

  2. Se vorbeşte de cel puţin 4 ani că Victor Boiangiu vinde Muntenia. Aşa că, deocamdată, numai zvonuri. Mai aşteptăm.

  3. sa isi lase Boiangiu nepoata de izbeliste, cainele lui credincios care sarea la gatul tuturor cand se vorbea urat de el (de fapt se spunea adevarul)???? sa vanda televiziunea???? Chiar sunt curios cum va evolua acest zvon……….toamna trecuta o vindea la PDL,iarna la PSD iar primavara o da PNL-ului

  4. I-am si zis lu fratimio tasoi:hai bre nene s-o luam noi ca te mai promovez si pe matale, o mai pui d’o nunta d’un botez. N-a vrut. Asa ne trebuie: ne-a suflat-o nea Luci si p’asta. Se crede Berlusconi de vrea doua? Da’ si nea Victor fara obraz sa o „marite”la opozitie. Parca ar fi la romeo si julieta. S-o creada ei. Parca noi nu stim ca fostii nomenklaturisti se ajuta intre ei!

  5. bai ioane ,tu nu ai auzit vorba aia….”curiosii mor repede”sau altul ”cainii mor de drum lung si tu de grija lu nepoata-sa”………stai cuminte ca iti plesneste vro vena….:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.