Seminarul Romania – Franta 2011 privind dezvoltarea durabila a zonelor de pescuit si de acvacultura s-a desfasurat astazi vineri, 11 Martie 2011, in Giurgiu.

La acest eveniment au participat: Dl Barna Tranczos, Secretar de Stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Dl. Henri Paul, Ambasadorul Frantei in Romania, Dl. Pierre Hebert, Ministrul francez al Agriculturii, al Alimentatiei, al Pescuitului, al Ruralitatii si al amenajarii teritoriului, Dl. Gheorghe Vacaru, Director General AMPOP din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, reprezentanti a patru Grupuri locale de pescuit din Franta si reprezentanti ai celor 22 de Grupuri locale de pescuit pe cale sa se infiinteze in Romania.

A fost ales orasul Giurgiu pentru desfasurarea acestui important eveniment deoarece aici exista unul din cele 9 Grupuri de pescuit din Romania care a primit deja finantare europeana pentru constituire si intocmirea strategiei de dezvoltare, este vorba de Grupul local “GIURGIU – TRADITIA PESCUITULUI DUNAREAN”.

Tema seminarului a fost schimbul de experienta si cooperare intre grupurile locale de pescuit din Franta si Romania in vederea dezvoltarii durabile a zonelor pescaresti si cresterea calitatii vietii in aceste zone.

IONUT CIOACA – REPREZENTANT LEGAL AL GRUPULUI LOCAL  “GIURGIU – TRADITIA PESCUITULUI DUNAREAN”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.