Conferinta Organizatiei Judetene de Tineret a PSD Giurgiu, a avut loc in dupa-amiaza zilei de 05.03.2011 cu o participare de aproximativ 250 de tineri giurgiuveni.

Au fost alese organele de conducere ale structurii judetene de tineret a PSD Giurgiu in urmatoarea componenta: Presedinte Palalau George, Secretar executiv Iancu Daiana, Vicepresedinti Barbu Ionut, Dumitrache Silviu, Ionescu Dragos, Stefan Adriana, Sandu Viorel, Buzica Marius, Badea Iulian, Preda Ionut Gabriel, Bigica Tudorel, Secretari Yi Alina, Nichita Tereza, Pomenea Dragos, Iacob Adriana, Dogaru Ionut, Dima Florentina, Militaru Marilena, Vlad Marian.

Lucrarile Conferintei Organizatiei Judetene de Tineret a PSD Giurgiu au fost conduse de presedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu, iar la conferinta au mai participat o serie de invitati  din partea organizatiei nationale de tineret a PSD si din conducerea organizatiei judetene PSD Giurgiu. Tot in calitate de invitati au participat si presedintele organizatiei de tineret PNL Giurgiu, Ionel Muscalu, si presedintele organizatiei de tineret PC Giurgiu, parteneri in Uniunea Social-Liberala (USL).

20 COMENTARII

 1. bv`o TSD ai devenit o forta de cand au plecat merele stricate…..bv`o baietii sunteti cei mai tari si hai sal dam jos pe godfather

 2. ce bine va sta cu esarfele alea rosii la gat mi aduce ti aminte de pionierii de pe vremuri tot inainte copii ave ti sase ca ave ti burtile goale dar atentie sa nu vi s aplece dracusorilor

 3. Tinerii sunt la toate partidele doar o masa de manevra. O discoteca gratuita, vorbe mari de genul „sunteti o forta”, „sunteti tari”, „sunteti viitorul”, la cei mai descurcareti un serviciu de doi lei si marii smecheri isi fac treaba cu ei, de uneori cea murdara. Pacat !

 4. nu va fie frica usl se strica si la giurgiu castida tot dasca lui ilici ce se oftica astia de la psd ai lui vanghelie orfani ciocu mic pnl e nr unu si xa fi cat e lucica in jilt

 5. ca bine zice oarecare, ddd sa inteleg ca ai trecut si u prin asa ceva ???? nu cumva esti vreunu din argati lui maroiu ???

 6. @oricine, pe Maroiu l-am vazut de doua-trei ori !!! Ceea ce ati scris acolo denota indoctrinare si neputinta de putea vedea cu proprii ochi. Chiar daca aroganta, probabil tinereasca, este buna in anumite situatii, nu-i vad locul aici.

  @Tinel, foarte bine ai spus ca „vom vedea peste cativa ani” ! Din statistici a rezultat, in ceea ce priveste implicarea activa a tineretului in politica (si aici se spune la general, nefacandu-se referire la vreun partid politic), ca in primii 5 ani, dintre tinerii politicieni cca 8% ajung sa continue in politica si doar 2% sunt cei care ajung in varful piramidei; cca 30% raman ca „masa de manevra” iar restul renunta. Si mai exista enumerate niste criterii care intaresc aceste studii. Se face o analiza de ce si cum au ramas tinerii in politica, ce s-a intamplat cu cei care au ramas, daca au fost sau nu fortati de imprejurari sa ramana, daca cei care au renuntat au de gand sa mai reintre vreodata in politica. De aici a rezultat un lucru foarte interesant… Mai mult de jumatate ar reintra in politica daca s-ar alege cu ceva concret ! Asa ca luati aminte … Din punctul meu de vedere va doresc la toti sa va incadrati in cei 8%.
  Va dau o tema de gandire… In ultimii 5 ani, cati tineri (care acum au maximum 35 de ani) implicati in politica, din orice partid, luand de exemplu Giurgiu, au ajuns oarecum spre varful piramidei si care intr-un fel sau altul profita de pe urma partidului ? Dupa aceea, vedeti cati tineri implicati activ in viata politica (aici nu luati discotecile si acadelele primite si nici lipitul de afise-pentru care se dau bani) se incadreaza in cealalta parte, a masei de manevra sau masinii de vot, pentru ca cei 8% sa o duca mai bine… Este interesant sa va ganditi si cati au migrat la alte partide si mai ales de ce ? A va pune astfel de intrebari este primul pas spre a va incadra in cei 8%. Cu astfel de „analize” si comentarii aveti toate sansele sa fiti de cealalta parte…

 7. Isi vor da seama si cei din tsd de modul in care ii vor manipula actualii lor lideri si cum ii vor folosii ca pe niste sclavi, actualul lider Proto, asta a fost si el si este la Vanghelie, la fel se va comporta si pe viitor, imi amintesc un episod, cand inca mai eram membru psd, in 2008 de 1 mai, cand tinerii din organizatie, la comanda lui Proto, cu atitudinea lui aroganta a jignit tinerii veniti sa ajute la desfasurarea acelei actiuni, din fericire toti acei tineri, peste 20 la numar, prezenti acolo, NU MAI FAC PARTE DIN PSD, datorita acestor manifestari jignitoare, care nu fac cinste vreunui tanar din psd. Astfel de episoade au mai fost sin in campania electorala, cand acelasi Proto( actual presedinte al PSD Giurgiu), se adresa tinerilor – cu apelative, gen – prostilor, bah chiorilor, etc, au fost multi care au tolerat aceste episoade dar putini care accepta o astfel de atitudine…Pentru tinerii nou veniti, ca sa stiti ce va astepta, si cum ve-ti fi folositi si cum vi se vor recunoaste meritele…DE LA UNUL DINTRE ACEEIA CARE AU ALES VARIANTA – LIBERALA!

 8. kk maka poate ca exista si oameni care vor sa schimbe ceva si nu renunta cand e mai greu sa migreaza;)

 9. sau poate kiar avea dreptate daca erati prosti si kiori cum vroiati sa va puna desteptilor, kiar ii dau dreptate daca nu faceati treaba buna ce era de facut sa va ridice statiue

 10. agarici esti tare frate …esti foarte inventiv probabil de aia ai si migrat ca acolo sunt numai oameni inventivi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.