Se pare ca in scurt timp Consiliul Municipal Giurgiu va avea o noua componenta.  Asta pentru ca unul din consilierii municipali, Andrei Alexandru, si-a anuntat, neoficial inca, demisia din functia in care a fost ales pe listele PNL. Am incercat sa aflu si motivele ce l-au determinat sa faca acest demers insa raspunsul a fost unul sec: ,, Din motive personale! ”

Nu stim inca cine este persoana care se freaca bucuroasa pe maini. Pentru ca, asa cum legea spune, locul sau  va fi luat de o alta pesoana al carui nume a fost prezent pe lista de consilieri municipali ai Partidului National Liberal Giurgiu.

Nu intamplator am pus semnul intrebarii in titlul acestei postari.

Cu toate ca aceasta afirmatie a fost facuta de Andrei Alexandru in consiliul municipal de astazi, pana cand nu voi vedea neagru pe alb scrisa intentia domniei sale am sa imi pastrez rezervele personale in a crede cele spuse de domnia sa. Asta pentru ca mai exista in istoricul domniei sale precedente de promisiuni asupra carora sa revina ulterior.

7 COMENTARII

  1. Sunte-m multi,CHIAR FOARTE MULTI ce-i nemultumiti si din ce in ce mai rai!!!!Bravo ALEX,nota 10!!!Cea ce nu stie el pt ca s-a zapacit de tot este ca orice general care-si omoara soldatii ramane in final fara armata.

  2. el o sa plce numai la pachet cu Beianu,Mihut,Ujeniuc sii Bitin. Oricine bine informat si netedentios stie de ce.

  3. Ce sa faci daca a muscat mana care l-a hranit ! Iliescu nu a invatat absolut nimic din toate tepele pe care le-a luat de la oamenii in care a avut incredere. Exemplele sunt multiple si toata lumea stie toata treaba asta si mai stie ca are mana proasta in alegerea oamenilor si asta pe langa numele pomenite acolo. Nu stiu cine e Mihut, dar probabil intra in aceeasi categorie. Asa se intampla cand criteriul principal este slugarnicia si cotizatia mare si foarte mare. De asta a ajuns tara asta aici, de-ti vine sa plangi !

  4. mda, ultimii 3 pupincuristi care probabil inca a-ti mai sperat ca se va reveni asupra demisiei anuntate verbal a-ti tacut , insa cand s-a vazut negru pe alb ca nu mai este cale de intors , incepeti sa faceti comentarii la indemnul unuia sau altuia . Mie , unul si nu sunt singurul imi pare un gest de onoare intr-o organizatie judeteana de partid unde a domnit atitudinea PCR-ista multi ani . Acum se pare ca sunt din ce in ce mai multi opozanti cu coloana vertebrala si care nu se tem sa spuna ce gandesc . Bravo , bravo !!! Restul sunt comentarii rautacioase din partea unor pupincuristi !

  5. Felicitari pentru gestul onorabil facut, de a demisiona din „acest consiliu DE VIESPI” care oricum nu adopta hotarari in interesul cetatenilor din Giurgiu ci in interesul personal al UNEI PERSOANE.SUNT MULTI CIOCOFLENDERI IN „consiliul de VIESPI” CARE SUNT AGATATI SI CUMPARATI LA PRET DE MATINEU CARE SI-AU VANDUT SUFLETUL DIAVOLULUI SI CIOCU MIC LA PARERI PERSONALE.
    Exemplu este cel al distrugerii Pietei Centrale. FELICITARI PENTRU CURAJUL SI DEMNITATEA DE CARE ATI DAT DOVADA D-LE ANDREI RESTU’ „GAINI,CIORI, TARATOARE FRICOASE”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.