La întrebarea reporterilor dacă USL se gândeşte la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, oficialii Opoziţiei susţin că NU. Neoficial se fac eforturi la centru şi în filiale pentru capturarea de parlamentari. Primul pas ar fi succesul unei moţiuni de cenzură. Colegul Marian Sultănoiu a făcut nişte calcule şi a reieşit că în calea fericirii Opoziţiei s-ar afla doar 20 de voturi.
La această oră, situaţia în Parlament este următoarea:
• total senatori, 137, din care:
* PDL+UDMR+UNPR – 69;
* USL – 68;
• total deputaţi, 333, din care:
* PDL+UDMR+UNPR+MINORITĂŢI – 179;
* USL – 149;
* deputaţi neafiliaţi – 5.
Astfel, totalul parlamentarilor este de 470, ceea ce înseamnă că majoritatea necesară pentru ca o moţiune de cenzură să fie adoptată este de 236 . Cum diferenţa dintre totalul parlamentarilor opoziţiei şi majoritatea necesară este de 19 voturi (20, ţinând cont de faptul că senatorul Cătălin Voicu, aflat în detenţie, nu poate vota), USL trebuie să convingă, obligatoriu, cel puţin acest număr de parlamentari, pentru a-i susţine, prin vot, moţiunea.

Sursa:pesurse.ro

5 COMENTARII

  1. ACEST BLOG CONSTAT CA ESTE SCRIS DE O SINGURA PERSOANA CARE ISI PUNE INTREBARI INVENTEAZA COMENTARII FAVORABILE SI SCRIE INJURATURI LA ADRESA OPOZANTILOR DE BUNA CREDINTA A CIUMEI ROSII IMPOTENTE INTELECTUAL.

  2. mai lilia502 nu am nici o legatura cu portocaliul , rosul , galbenul sau mai stiu eu ce culoare . nu stiu cine se ocupa de site-ul asta , din cate am auzit ar fi pepi mustateanu , dar asta nu inseamna ca daca cineva are de obiectat la ce scri tu sau are impresia ca ai fi un dobitoc ori dobitoaca nu o poate spune ! scrie ceva , fi credibil(a) si nu cred ca are nimeni nimic cu tine . daca tu bati campii , suporta ! daca ai impresia ca opozantii de buna credinta a ciumei rosii sunt impotenti intelectual , eu unul zic sa-i facem impotenti intelectuali pe toti galbenii, rosii ori portocalii , dar cu tine in frunte ! ma doare in cot de toti politicienii , chiar si de pepi mustateanu ,dar mai stii ceva ? nu ma doare nici macar in cot de tine sau de ce spui tu ! esti un(o) prost(proasta) . te-am bagat destul in seama ! poate nu intereseaza pe nimeni parerea ta , te-ai gandit ? eu zic c-ar trebui !

  3. citeva precizari,nu este situl lui pepi mustateanu,nici nu trebuie sa zic de ce,intelegeti si singuri.apoi,constat ca marea preocupare este sa fie dat jos matrozul si boc.nu am citit o solutie viabila ptr.scos tara din greza,de masuri reale de crestere a traiului de zi cu zi,nu,o singura idee,fixa ca la nebuni.bun,ii dam p-astia jos si mai departe,ce facem?sau ii schimbam doar ca sa scape niste smecheri de dosarele penale si sa se infrupte din cascavalul bugetar.seara de seara la tembeliziunile lui felix si nus,aceleasi fete triste ,obosite,ciuvica,nistorescu,gidea,ciutacumdragoteasca…a inceput champions league si europa ligue,mai sunt si alte posturi,de politica sunt satul.voi nu v-ati saturat?mai citesc si prostii gen”daca duminica ar fi aleger”usl ar face un mare singe in balega…mai copii,alegerile sunt la anul in noe.nu duminica viitoare.primele sunt localele,in iunie la anu’deci nici astea nu sunt…duminica.

  4. Si mai merge si in emisiuni Tv :)[img]http://1.bp.blogspot.com/-JBS8ABwCOx4/TV6pxaXnu5I/AAAAAAAAAow/YAoCwiFb384/s1600/Copy%2Bof%2Bpepi%2Bmustateanu%2Bvalahia.jpg[/img]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.