Prefectul judeţului Giurgiu, fost şef al Vămii Giurgiu, Robert Ioan Cristoi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES că informaţiile apărute în ultimele zile în presă privind anumite cotizaţii băneşti pe care le-ar fi făcut către Marica Vasile sunt calomnioase, dar deocamdată nu s-a gândit să apeleze la justiţie pentru acest lucru.
‘Sunt nişte informaţii calomnioase, nu am ce să comentez la aceste lucruri în momentul acesta. Cu domnul Marica nu am avut niciodată astfel de relaţii aşa cum au apărut în presă, nu am fost membru de sindicat, cred că l-am văzut de două-trei ori, nu am nicio relaţie personală cu dânsul şi nu am absolut nicio legătură cu acesta’ a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Giurgiu, Robert Ioan Cristoi.

El spune că a fost coleg cu Marius Ungureanu, cel care a făcut declaraţiile privind cotizaţiile băneşti pe care lucrătorii de la Vama Giurgiu le-ar fi făcut către Marica Vasile. Robert Cristoi afirmă că sunt ani buni de când nu a mai vorbit cu acesta şi îşi aminteşte de el ca de un coleg şi un om cumsecade, dar spune că este posibil ca oamenii să se mai schimbe în timp.

Reamintim faptul că Marius Ungureanu, fost angajat al Vămii Giurgiu a făcut un autodenunţ cu privire la fapte de luare şi dare de mită la Vama Giurgiu, în care susţine că la Biroul Vamal Giurgiu erau două persoane care cotizau pentru Marica Vasile, respectiv Robert Cristoi şi Ciobanu Eugenia. Marius Ungureanu a fost angajat şi şef al Vămii Giurgiu. AGERPRES

8 COMENTARII

 1. Da domne’ Cristoi e nevinovat ! Eu unul stiu ca este un sfant , mai ales ca are si mustata, ii lipseste doar barba si era perfect ! Poza in Mantuitorul ! Avem mare nevoie de el , el e miezul din dodoasca ! Normal ca a cotizat si nu putin , altfel zbura de acolo sau era retrogradat nu e clar ! Ne ascundem dupa deget ?! Acum hai sa ne gandim cam cat de prost ar trebui sa fie ca sa recunoasca ! Oamenii gen Cristoi ii putem face in toate felurile , hoti , smecheri , numai prosti nu ! Credeti ca mai noul preot , Ungureanu Marius , care dupa ce a furat si a preacurvit de i-a iesit pe urechi prin birourile si baracile din vama ( apropo omul nu mai putea bea o simpla cafea in tara trebuia sa dea o fuga pana la Paris , unde daca tot ajugea mai lua si el cateva costume de la Armanii si alte marci deosebite …..) a iesit pe presa acum ca il mustra constiinta ?!?! Pai nu stiu daca el cunoaste termenul , dar sa mai aibe asa ceva ! A iesit la comanda , nu e clar ! Asta abia a fost uns si el prefect lasati-l sa se bucure si el un pic sa-si aduca aminte ce bine era in vama ! hai ca m-ai plictisit mai domn’ prefect !

 2. Marius Ungureanu:

  Eu in vama mea,
  Nu prea fur din ea,
  Doar cu mana-mi scurta,
  O mangai pe burta ,
  Ca din alta parte ,
  Nu mai pup bucate,

  Dupa ani si ani.

  Preotul Marius Ungureanu :

  Am avut pioni,
  Cum a zis Cristoi,
  Pioni, mulţi si mari,
  Falnici gospodari,
  De vorbit nu prea,
  La ciordit , belea,
  Spaga era mare ,
  Pentru fiecare,
  Se dadea si se facea ,
  Toate pentru Marica,

  Robert Cristoi:

  Este vai de el ,
  N-are caracter ,
  Cine a luat banu’ ?
  Marius Ungureanu ,
  El e vinovat ,
  Eu nu am furat,
  Cand era cu luatu’ ,
  Eu, intorceam capu’ .

 3. Este un proverb … „fiecare pasare pe limba (sau ciocul) ei piere ! Va fi inca un sacrificat, daca nu vor fi mai multi.

 4. Penalul de Marius Ungureanu o sa se duca iar la puscarie pentru ce a declarat intrucit nu e sustinut nici de Eugenia Ciobanu nici de Robert Cristoi. Da nui bai ca e invatat el la mititica

 5. Ne cam repezim ca raţa la dude, când iese câte unul cu cine ştie ce dezvăluiri. Nu ştiu eu cine ce a furat, vreau doar să privesc problemele din alt unghi: ce l-a determinat pe Marius Ungureanu să iasă el din proprie iniţiativă (oare?) cu declaraţiile? Mustrări de conştiinţă sau spirit justţiar? Hai, să fim serioşi! Părerea mea este că altceva se ascunde aici, indiferent de cine şi ce a furat, sau nu, în vamă. Ungureanu a fost condamnat, şi-a ispăşit pedeapsa, ce rost avea să mai iasă acum? Oare nu cumva organele nu au altceva ca probă, şi îl cheamă pe UNgureanu să le mai zică ceva de acum nşpe ani? Cred că nu Cristoi sau Ciobani sunt ţinta, este Vasile Marica. De ce, rămâne să urmăriţi mai departe.

 6. @sictireli.adevar graiesti fiul meu.peneleul sub turnatorul porumbacu a virat-o la stinga cind el semnaliza dreapta…adevaratii liberali nu au treaba cu alianta „pisat contra vintului”usl.cine are cap,sa bage la tartacuta,cine nu…vai de picioare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.