h 11.15:Fostul sef al Vamii Giurgiu,preotul Marius Ungureanu, este in acest moment in direct pe televiziunile de stiri unde face un autodenunt complet despre activitatea infractionala din Vama Giurgiu din perioada in care domnia sa lucra acolo. In declaratia sa se vehiculeaza cifre astronomice precum si circuitul spagii catre minister sau intermediarii acestui circuit.

Cateva nume se evidentiaza in autodenuntul domnului Marius Ungureanu: Liderul de sindicat Vasile Marica  actualul Prefect de Giurgiu, fost sef al vamii Giurgiu, domnul Robert Cristoi si fosta  sefa de tura din vama Giurgiu Ciobanu Eugenia.

Voi reveni cu amanunte.

7 COMENTARII

  1. un bandit , cel mai mare hot din vama Giurgiu
    face acum pe lupul moralist.Cata nesimtire poti sai ai si cata lipsa de bun simt.Hotul striga hotii .IPS AMBROZIE se bucura ca are in gradina
    sa asemenea specimene.Rusine mare rusine ati furat tara ,v-ati batut joc de oamenii cinstiti cati mai sunt in Romanica Noastra.
    Nici dumnezeu nu ne mai rabda.

  2. Sunt din Craiova, dar om mai prost ca asta n-am vazut in viata mea. Prostu se ia dupa alt prost mai prost decat el Lincu. Cred ca va fi un bumerang si se va intoarce impotriva lor. Ce inseamna setea de putere? Asta preot? Nu stie de cele 10 porunci? Pai pana acuma ce a facut? A stat? Sa vezi acum circ.

  3. Mai mult ca sigur este un „autodenunt obligat”, ca de, fiecare are trecutul si dosarul lui si unii ca ei pot fi foarte usor santajabili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.