În Protocolul de colaborare dintre PNL, PC şi PSD în cadrul Uniunii Social Liberale există o prevedere foarte clară prin care orice fel de colaborare cu Partidul Democrat Liberal e exclusă. Ca atare… în seara asta organizaţiile PSD şi cele ale PNL care mai au tot felul de colaborări la nivel de consilii judeţene sau locale cu PDL-ul au fost chemate de liderii celor trei partide la ordine. Fiecăreia din aceste organizaţii i s-a ordonat un calendar în care să rupă protocoalele cu democrat-liberalii şi să le refacă cu partenerii de alianţă.

S-a mai convenit ca pentru diferendele aflate în lucru, cum sunt blocajele existente la nivelul a 8 judeţe unde organizaţiile locale ale PSD şi PNL nu se înţeleg pe candidaturile comune,să fie instituite mai multe runde de tratative coordonate de la centru. pe surse.ro

1 COMENTARIU

  1. Toata lumea stie ca majoritatea politicienilor sunt perversi, fara coloana vertebrala si fara principii, asa ca, sa joci „la doua capete” nu este ceva nou. Daca nu ar fi fost asa, nu ar fi existat aceasta masura de siguranta. Totusi vreau sa vad si eu unul exclus ca s-a dat cu dusmanul de clasa !
    Oamenii se exclud de obicei ca „au calcat pe bec” sau nu au impartit prada cu seful haitei, ori au plecat la vanatoare si dupa oarece „tunuri” uita de unde au plecat si tot asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.