Liderul tinerilor Social-Democrati din Giurgiu consilierul judetean Ionut Cioaca alaturi de tinerii din organizatia Giurgiu considera ca este benefica efectuarea acestei aliante, singura sansa de salavare a Romaniei de la dezastrul economic si social in care se afla.

In consecinta tinerii social-democrati vor participa efectiv la toate actiunile politice si sociale initiate de Alianta Nationala pentru Romania indeosebi pentru ca reactiile in randul tinerilor din Giurgiu sunt pozitive legat de acest proiect politic.

In ultimele zile tot mai multi tineri isi exprima adeziunea catre PSD, gasind ca sprijinind politica dusa de acest partid pot spera la o viata mai buna.

Deasemenea liderul TSD Giurgiu considera ca odata cu crearea Aliantei Nationale pentru Romanaia este momentul ca tinerii sa fie promovati mai atent in functie de pregatire si competenta.

4 COMENTARII

  1. Ma mir ca ati lasat comentariile, ca la articolul cu declaratia „politicianului” Vuca (care m-a impresionat pana la lacrimi, de cata perfidie poate exista pe lumea asta) le-ati oprit!
    Cam tinerel acest lider. Ma intreb atunci care este media de varsta la TSD Giurgiu?
    A fost o gluma !
    Oricum este bine cum ati inceput sa ganditi corect si sa lasati orgoliile si lupta pentru ciolan si sa puneti toti umarul sa se schimbe ceva ! Ca doar pentru voi luptati, asta stim cu totii. Una peste alta, este de ros pentru toata lumea cate ceva si de aceea va urez mult succes (nu succesuri) !

  2. daaaa… „actiuni„ mai de graba companie… si ciaoca asta cati ani are ?este presedinte la tineret???

  3. Am si eu o intrebare, acum ca vi s-a taiat avantul de la centru sa mai aruncati cu noroi in „aliatii” vostri , dumneavoastra ca publicatie online ce ROST mai aveti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.