Casa de pensii Giurgiu este inca un motiv de disputa politica in subteranul politicii din PDL Giurgiu. Actualul director coordonator domnul Iorga Ion urmeaza sa se pensioneze iar postul ce se va vacanta starneste interesele taberelor din PDL Giurgiu.

In timp ce presedintele ales(si sustinut pe atunci de grupul Magureanu-Boiangiu-Dobre)al PDL Giurgiu incearca sa aduca pe aceasta functie pe fina sa actualul director adjunct al Casei de Pensii Calarasi doamna Tatiana Zaharia, aripa talibanilor din PDL au un alt nume pe care il pregatesc pentru aceasta functie: Este vorba despre fostul drector juridic al Consiliului Judetean Giurgiu din epoca Boiangiu, Nicolae Guta !!!

Casa de pensii Giurgiu nu este singurul loc unde se duc lupte intre taberele PDL-iste din Giurgiu.

Pentru fiecare institutie publica a judetului exista in acest moment pregatite nume din ambele tabere.

Razboiul continua iar noi suntem cu ochii pe ei.

3 COMENTARII

  1. Nu mai exista directori coordonatori.
    Au fost coordonatori atunci cand aveau contract de management, acum sunt directori executivi pentru ca sunt functionari publici.
    Din cate stiam eu, Nicolae Guta ocupa deja o functie la Casa de pensii Giurgiu.

  2. Sunteti in mare eroare…Doamna Tatiana Zaharia de la Casa de Pensii Calarasi este mama mea … si nu acest Anton este nasul ei…nu are nici o legatura cu Giurgiu..nu il cunoastem pe acest om si nici Dumnealui pe noi..sunt 100 sigur..este nascuta in judetul Valcea…si ce rost ar avea sa se mute din Calarasi in Giurgiu? sa faca naveta? care e logica…De ce nu ati cerut o opinie din partea persoanelor implicate? sper ca reveniti cu o corectare a informatiilor …banuiesc ca este o confuzie de nume…altfel ar fi doar inventii ! O zi buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.