Un sondaj CCSB realizat pentru Centrul de Cercetare în Comunicare din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative în perioada 14 – 19 ianuarie a.c ne arată foarte clar că românii au identificat principalul vinovat al ratării accederii României în Spaţiul Schengen – Traian Băsescu în baza corupţiei pe care o patronează regimul său:

Sursa: pesurse.ro

5 COMENTARII

 1. e un fel de ce are sula cu prefectura.
  e basescu vinovat ca romani tigani si romani hoti si hakeri au speriat lumea.
  tot basescu e vinovat ca ceausestii au fost asasinati in ziua de craciun punindu–ne eticheta de popor satanist si nu crestin. tot basescu e vinovat de toate asa-zisele privatizari pe nimic adica jaf la drumul mare din vremea presedentiei lui iliescu.
  basescu e vinovat de tot, e vinovat si de numarul mare de copii autisti si de hoardele de caini vagabonzi care ne sfasie ,e vinovat si de faptul ca retrocedarea averilor furate de comunisti nu s-a terminat nici in ziua de azi.
  basescu e vinovat de infiintarea facultatilor de analfabeti cu diploma care ne sufoca in toate institutiile statului si care nu sunt in stare de nimic.

  voi astia de la psd nu aveti nicio vina,societatea civila nu are nicio vina,toata vina a tot ce e rau in tara asta o poarta basescu.
  SCIZOFRENICII SUFERA DE DEDUBLARE, EI FAC RAU SI ITI SPUN CA O ALTA PERSOANA A FACUT FAPTA RESPECTIVA.

 2. ccsb…cunoastem,astia l-au dat presedinte pe pinochio,il dau mare in sondaje pe porumbacu si pe felix…trageti apa ca pute rau dupa sondajele ccsb,ce-or mai fi mincat pe linga kkt?

 3. De justitia noastra incompetenta in frunte cu csm primul care nu respecta legea tot dl Basescu e de vina?Coruptia guvernarii Nastase nea facut ;celebrii;.Alegerea dlui Iliescu ca presedinte si tote faptele lui[pta Universitatii,mineriadele,distrugerea partidelor istorice si monarhiei]tot dl Basescu e de vina?Ce usor va manipuleaza televiziunile securistonomenclaturiste la comanda patronilor miliardari pe averea poporului roman iar noi cei cinstiti si saraci le facem jocurile lor murdare.De ce oameni buni?Aveti demnitate si credinta si vom invinge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.