Initial am avut tendinta de a trage o serie de concluzii, astazi, la mijlocul scrtinului electoronic in cursa pentru „Cel mai iubit dintre Giurgiuveni” asa cum am numit acest sondaj foarte necesar opiniei publice giurgiuvene. Nu vreau,, insa, sa influentez prin subiectivismul meu obiectivitatea dumneavoatra. Sunt multe concluzii de spus in urma acestui sondaj, iar pana joi cand le voi spune eu, puteti incepe dumneavoastra sa comentati evolutia in preferinte a concitadinilor nostri. Un singur lucru de retinut: Joi -ultima zi!

Update: Site-ul giurgiu-net.ro are o eroare de functionare care creeaza un spatiu uras intre text si sondaj numai atunci cand navigati cu Internet Explorer. Alte softuri pentru navigare cum ar fi Opera, Chrome, Mozilla sau FireFox nu produc aceasta eroare.

Avertisment: Nu mai incercati sa introduceti voturi prin softuri generatoare de i.p. sau prin stergerea amprentei votului din calculatorul personal. Voturile acestea sunt sterse automat de softul blogului giurgiu-net.ro in scurt timp dupa ce sunt introduse.

[poll id=”6″]

4 COMENTARII

  1. Mă uit pe rezultatele sondajului și nu mi vine să cred ochilor . Suntem un popor de masochiști ? Chiar nu ne este bine dacă nu ne chinuie cineva ?Mâine , dacă ar fi alegeri l-am vota iar pe Băsescu?Vai de capul nostru , suntem terminați!!!!

  2. Ceva nu e in regula cu votarea. Am vazut cum depunctati unii dintre cei care ajung in fata, dar asa e probabil ordinul! Ha, ha, ha!

  3. @vitriol: mai bine spuneti voi care ati votat ce a facut pt giurgiu
    @baschet: cred ca nu ai vazut bine. nu e mai simplu sa adaugi voturi la contracandidati decat sa scazi? nu ar fi batator la ochi.
    in concluzie nu te prea pricepi sa banalizezi sau sa compromiti sondajul. si inca ceva: daca ti-ar sterge votul cineva ai avea drept de vot iar. cum nu mai ai drept de vot inseamna ca nu ti-a sters nimeni votul ;).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.