Hai sa facem hora mare,hop, hop, si noi, sa intram la guvernare, hop, hop, si noi, dar la Giurgiu ce-o sa iasa, hop, hop, cu noi, ca problema este groasa, hop, hop, cu noi,Nea Anton si ne-a Lucica, hop, hop, nu noi, Au pus-o de una mica, hop, hop , nu noi. Iar P.C. si PSD, hop, hop, si noi, Nu vor si cu PDL, hop, hop, nici noi.

Va dati seama ce va iesi la Giurgiu ? Va dati sema cate socoteli incurca povestea asta? Voi scrie despre asta  o  postare in zilele urmaroare. Pana atunci va recomand declaratia PSD-istului Ponta:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că partidul său va colabora cu Alianţa de Centru-Dreapta, PNL-PC. Mai mult, Ponta susţine că Alianţa va avea bază juridică.

Victor Ponta anunţă, peblogul personal, alianţa Opozitiei. PSD şi Alianţa de Centru-Dreapta PNL-PC decid să pună bazele juridice ale unei platforme politice comune, care să aibă ca scop fundamental elaborarea, adoptarea şi implementarea, până în 2019, a unei agendepublice.

Potrivit social-democratului,agenda politică este deschisă oricărui partid democratic din România, dacă va fi de acord cu obiectivele propuse: reformarea instituţiilor statului, refacerea sistemului economic al ţării, combaterea şomajului şi stabilirea, ca prioritate absolută, crearea de noi locuri de muncă, implementarea legislaţiei fiscale de tip stimulativ, depolitizarea şi declientizarea structurilor administraţiei centrale şi locale, dar şi refacerea rolului şi prestigiului Parlamentului.

„Ştiu că este complicată o apropiere între două partide mari ca PSD şi PNL, cu istorii şi experienţe atât de diferite şi complicate. Dar, în acelaşi timp, refuz să cred că doi oameni raţionali şi bine intenţionaţi nu se pot înţelege! Mai ales acum, după clarificarea pe zona de dreapta prin formarea ACD (o mişcare din care, sincer, cred că au câştigat şi PSD, şi PNL, şi PC, ceea ce e foarte bine). Şi refuz să cred că două forţe politice atât de importante nu pot găsi o bază comună care nu doar să distrugă ceva – sistemul pedelist băsescian – ci şi să construiască un nou model de societate, atât de necesar azi pentru România”, scrie Ponta, pe blog.

Cât despre mecanismele de colaborare între cele două formaţiuni, PSD şi ACD, liderul social-democrat notează: în primul rând, PSD şi ACD vor desemna candidaţi comuni pentru alegerile privind funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Apoi, PSD şi ACD vor avea candidaţi comuni pentru presedinţia Senatului şi Camerei Deputaţilor, şi pentru presedinţia comisiilor parlamentare. Mai mult, PSD şi ACD vor avea un candidat comun pentru funcţia de preşedinte al României în persoana care îndeplineşte cel mai bine aşteptările electoratului şi va milita pentru îndeplinirea obiectivelor agendei 2019. În acelaşi timp, notează Ponta, cele două formaţiuni vor avea un candidat comun pentru funcţia de prim ministru.

„PSD si ACD vor forma un guvern comun. Structura şi componenţa guvernului va fi propusă de un grup de lucru coordonat de către preşedinţii celor două formaţiuni şi va fi aprobat de forurile statutare”, explică Ponta.

2 COMENTARII

 1. am vorbit si cu fratimiu tasoi si o sa ma reorientez repede
  nu pot sa fiu independent la nesfarsit
  ce dracu, dor nu sunt elvetia
  am fost io bancher da’ n-am legatura cu aia ca io stiu doar de tepe si falimente
  nasol e ca astia care e in alianta nu stiu daca mi-o da ceva sa viu la ei si daca o trebui sa dau io ceva, fac ca ala de a ajuns vedeta si zic: nu stiu d’astea; toate fetili fara prieten sa vina la mine
  ies io si din asta ca n-o fi dracu asa de … portocaliu

 2. Ce latra si PSD-ul….
  Ce latra si PNL-ul….

  Oare cat de dobitoc sa fii incat sa pui botul (din nou) la astia?
  Bai jigodiilor, sunteti toti o apa si-un pamant!

  Trompetele Voiculesciene in frunte cu Antena 3 si cea SOV-iana, respectiv Realitatea, m-au facut sa imi fie si mai mare scarba de voi.
  Ati fost atat amar de vreme la guvernare si ne-ati dat maciuca, de ce sa mai credem acum ca aveti solutia salvatoare in maneca?!
  La vorbarie toata lumea e buna…
  Cine o sa-i inlocuiasca pe dobitocii din PD-L?! Niste cretini la fel de mari din PSD si PNL…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.